maanantai 29. lokakuuta 2012

Lunta ja Lumiaa..

Vastahan tämä lokakuu alkoi ja nyt tämä alkaa olla jo ohi. Kyllä tuo aika vaan vierähtää nopeasti.
Luntakin on jo maassa ja aurinkoisista pakkaspäivistä on päästy nauttimaan. Jotenkin ihan keväinen tunne kun niin hienot ilmat nyt ollut. Ei millään uskoisi että kohta on marraskuu. Kuitenkin talviaikaanhan tässä siirryttiin viikonloppuna jo muutenkin, kun taas ne kellotkin käännettiin tunnilla taaksepäin.

Oltiin viikonloppu mökillä ja siellä tuli käytyä vähän kameran kanssa taas pihamaalla. Vähän lumisia maisemia sain kuvattua.

Tänä aamuna tosiaan saatiin aamukahvit nauttia auringon paistaessa.
Meidän paikallisesta S-marketista eilen bongasin tuon Angry Birds kahvipaketin, ilman sitä en kaupasta voinut sitten poistuakaan. :) Hyvää kahvia kyllä on.Tänään käytiin viemässä Mummoni haudalle kanerva ja muutama kuusen oksa. Jostain syystä mä olen aina tykännyt hautausmaista. Siellä on aina jotenkin niin rauhallinen tunnelma. 
Mulla on vaihteeksi puikoilla taas uudet villasukat. Välillä itelle aattelin tehdä tuollaset pirteät turkoosit raitasukat. Viime viikolla neuloin pikkuveljelle sukat, kun se oli meillä kylässä. Seuraavaksi varmaan voisi jonkinlaiset lapaset tehdä itselle, kun alkaa olla sen verran kylmät ilmat että lapasille olisi jo käyttöä.
Vuodatusta aiheesta Nokia Lumia 900 taas sen verran, että tuossa reilu viikko sitten tosiaan sain puhelimen huollosta, vaihtovat laitteen ja sain sen takia sen aika nopeasti takasin itelleni. Tosin siinä kävi sitten niin että tuossa torstaina vein tuon vaihdossa saamani laitteen sitten jälleen huoltoon. Tällä kertaa kun akku latautui ihan hyvin, mutta soittaessani puhelun vastaanottaja ei saanut puheestani mitään selvää kun ääni kaikui niin pahasti ja myöskin rätisi ja paukkui niin että mitään selvää ei saanut. Tuohon ei tosiaan auttanut äänenvoimakkuuden säätäminen, eikä vika ollut vastaanottajan puhelimessakaan koska sama vika toistui kaikilla kenen kanssa yritin puhelimessa puhua. Kaiken lisäksi tämä mulle vaihdettu puhelin oli jo ainakin kertaalleen huollettu kun mukana tuli edellisen huollon huoltoselvitys. Kyllä sitä kuitenkin haluaisi tuossakin tapauksessa uuden puhelimen tilalle, kun on alunperin huoltoon uuden luurin vienyt. Tosiaan sitä omaani kun en päässyt juurikaan käyttämään kun akku ei ollenkaan latautunut. Tänään sitten muutenkin laitoin tuonne huoltoon itse sähköpostia, kun tuo Elisa Shopitin myyjä oli sitten merkannut huoltokuittiin sen alkuperäisen luurin imeikoodin vaikka hänelle näytin kaikki paperit mitä sain kun hain sen puhelimen edellisen huollon jälkeen.
Ei voi taas kun ihmetellä ja kauhistella mitä seuraavaksi tapahtuu. Ostin viikonoppuna tuolle toivottavasti joskus käyttööni saamalle Lumialle suojakuorenkin. Pinkin totta kai. :)
Miehellä oli taas kerran paljon parempi tuuri puhelimensa kanssa. Hänen Lumiansa on sentään toiminut ihan moitteettomasti, aina siihen asti kunnes perjantaina talvirenkaita vaihtaessamme tuo puhelin tippui taskusta ja näyttö meni aivan palasiksi. No, eihän siitä siis paloja irronnut, mutta lasi nyt kumminkin halkesi monesta kohtaa. Puhelin kuitenkin toimi vielä tuon jälkeen, vaikka tosin alkoikin katkoa virtoja itsestään pois päältä. Kyllähän vakuutus korvaa sen näytön vaihdon, mutta niin äkkiä sitä ei olisi saanut kuitenkaan viikonloppuna korjaukseen, että olisi täksi viikoksi jo saanut puhelimen toimintaan, hän kuitenkin työn takia tarvitsee puhelinta jatkuvasti, niinpä kävimme lauantaina hakemassa Gigantista hänelle kokonaan uuden puhelimen. Tuo vanha sitten viedään korjattavaksi ja hän sitten korjauksen jälkeen saa sen käyttöönsä takasin ja tämä nyt ostettu on sitten kummallekin varapuhelimena kun näyttää siltä että tuon Lumian kanssa sitä taitaa tarvita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti