tiistai 27. marraskuuta 2012

Pizzaa ja muumeja marraskuun pimeydessä

Enpä ole taas aikoihin saanut mitään aikaan tänne blogiinkaan. Miten sitä aina tuleekin vaan siirrettyä ja siirrettyä kirjottamista ja sitten huomaat että taas on mennyt viikkoja viimesestä päivityksestä.

Marraskuu alkaa olla lopuillaan. Lauantaina availlaan jo joulukalenterin ensimmäistä luukkua.
Tänä vuonna olen ollut jouluvalojen kanssa aikasin liikenteessä. Meillä on makuuhuoneen ikkunassa ollut paperinen joulutähti jo marraskuun alusta saakka. Se on mukavasti piristänyt tässä lumettomassa pimeydessä. Myöskin pihalle sytytettiin valoja jo pari viikkoa sitten.


Löysin valkoisen paperitähden Robinhoodista. Tähteä valaisee 10 LED-lamppua. Hintaa tuolla oli n. 15 euroa. Tämän vuoden talvivalaistusta miettiessäni halusin nimenomaan LEDeillä varustetun tähden, koska se ei vie paljon sähköä ja tuon voi antaa olla päällä, kun lähtee pois kotoa muutamaksi tunniksi, kun se ei kuumene samalla tavalla kun tavallisella lampulla varustettu tähti kuumenisi. Sellasta vanhan aikaista tähteä en kyllä jättäisi palamaan jos kotiin ei jää ketään.

Viikonloppuna aloitin uuden keräilyharrastuksen. Päätin että ehkä munkin olisi jo aika alkaa keräämään itselleni omaa muumimuki -kokoelmaa. 
Oltiin viikonloppuna Savonlinnassa ja sieltä löysin Citymarketista tarjouskorin jossa myytiin muumimukeja 10 eurolla kappale. Sieltä sitten lähti matkaan Muumipeikko jäällä ja Nipsu.

Muumipeikko jäällä

Nipsu

Äitini sitten päätti lahjoa mua vielä Lumileikkejä -mukilla, jonka kaivoi kaapistaan mulle.

Lumileikkejä

Tänä vuonna ei siis tarvitse ihmeemmin miettiä mitä haluan joululahjaksi. Joka vuosi joku kysyy että mitä haluan lahjaksi ja aina se on ollut yhtä vaikeaa miettiä että mitä mulle nyt voisi mukamas ostaa, mutta tänä vuonna voin sanoa että tuokaa vaan kaikki mulle Muumimukeja. :) Myöskin Iittalan Kastehelmi -tuikkukippoja haluaisin. Saa nähdä olenko ollut niin kiltti että joulupukki mulle sellasenkin toisi. :)

Sunnuntaina tein pitkästä aikaa pizzaakin. Tällä kertaa tosin ostin pohjat kaupasta valmiina ja vaan täytteet lisäsin, mutta hyvää se silti oli.

Muruselle kinkku-tonnikala pizza aura-juustolla ja mozzarellalla.

Mulle herkkusieni-mozzarella.
Tein tällä kertaa kummallekin omat pizzat niin kumpikin sai täytteeksi mitä haluttiin.
Mä kun en tykkää tonnikalasta enkä aura-juustosta. Murunen taas ei syö sieniä. Kummassakin pizzassa oli lisäksi vielä tuoretta basilikaa ja timjamia. Nam!

3 kommenttia:

 1. Mä etin kaupoista myös tuollaista paperista tähteä keittiön ikkunaan, mutta kun ei mieleistä löytynyt, ostin sitten puisen tähtikehyksen ja virittelin siihen valot ja avot! :)

  Ja pst. Meidänkin kahvimukikokoelmaan on alkanut jostain käsittämättömästä syystä kerääntyä myöskin noita muumimukeja. On ne vaan niin vastustamattomia! :D

  VastaaPoista
 2. Olet voittanut blogissani käynnissä olleen jouluisen arvonnan! Onneksi olkoon! :) Pst. Aiheesta on juttu blogissani! Ja jos vielä viittit laittaa osoitteesi tuonne: aadanpostilaatikko@gmail.com Kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kiitos. Laitoin osoitteen tulemaan. :)

  VastaaPoista