maanantai 15. lokakuuta 2012

Mahtava tuuri

Viime viikolla lupasin kertoa lisää paketista jota odottelin postista.
Noh... paketti tosiaan tuli perille tiistaina. Paketista löytyi tuollanen sininen pieni laatikko.


Murusen kanssa hommattiin samanlaiset puhelimet, mulle valkonen ja Muruselle musta. Itse en päässyt paljoakaan vielä puhelimeen tutustumaan, koska keskiviikkona vein puhelimen huoltoon. :)
Akku ei siitä nimittäin latautunut ollenkaan. Niin mun tuuria tietysti saada sitten just se puhelin jossa on jotain vikaa. Nyt sitten odotellaan tässä 2-4 viikkoa että saadaan luuri huollosta.
Kävi vielä niinkin ihmeellinen juttu, että kun menin paikalliseen valtuutettuun Nokia huoltoon tarjoamaan puhelinta, niin nehän ei sitä sinne huolineetkaan. Syy ei mulle ihan selvinnyt, mutta en sit jäänyt sinne asiasta jankkaamaan vaan kuskasin puhelimen ElisaShopittiin, jossa ei sit ollu mitään ongelmaa saada puhelinta huoltoon. Vähän ihmetteli se shopitin poitsukin sitä että minkä ihmeen takia ne ei ottanut sitä puhelinta kun ovat kuitenkin Nokia-huolto. 
Pikkusen vaan ärsyttää että nyt sit joutuu viikkoja odottelemaan että saa puhelimen käyttöön, kun tuolla toisessa huollossa ne ois sen voinu paikan päällä korjata ja ois saanut ehkä parissa päivässä puhelimen ulos sieltä. Mutta eipä tuolle nyt mitään voi. Onneks on kuitenkin vanha luuri vielä ihan käyttökelponen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti