maanantai 8. lokakuuta 2012

Yks kaks onkin Lokakuu

Miten tässä taas kävi näin? Aika kuluu niin nopeasti että itse ei pysy enää perässä. Mutta minkäs tälle mahtaa, olkoon sitten Lokakuu. :)
Lokakuun kunniaksi muokkasin vähän blogin ulkoasua uuteen uskoon. Kyllästytti se tumma vanha. Kaipa tässä syksyn pimetessä kaipaa jotain valoisampaa piristämään.

Lisää villasukkiakin olisi valmistumassa, vaihteeksi. Muruselle piti tehdä sukat ettei palele yöllä. Se kun on niin herkkäjalkainen, että vähän kun saa vetoa, niin heti nokka tukossa niiskuttaa.

Lankana Seiska veikka, harmaa ja petrooli
Sukkien valmistuttua täytynee viimeistellä puikoilla oleva neuletakki. Alkaa olla sen verran viileät ilmat jo että kunnollista lämmintä takkia alkaa tarvita. Minä kun päätin että ensi talveksi ei uutta varsinaista talvitakkia tarvitse ostaa. Säästölinjalla mennään siis edelleen. Jos vaan vaikka tuunaisi vanhaa kaapissa roikkuvaa takkia vähän uuteen uskoon. Suunnittelin että irrotan toisen takin hupun reunasta karvakauluksen ja ompelen sen tuunattavan takin huppuun.

Että voikin olla tuskastuttavan pitkäveteistä odottaa postipaketin saapumista. Varsinkin kun postin lähetyksenseurannan mukaan koko paketti ei ole perjantain jälkeen liikkunut metriäkään. Pahasti alkaa tuntua siltä että tuokin lähetys on juuttunut jonnekin, eikä ole tulossakaan perille. Ei vaan jaksaisi aina olla postiinkaan valittamassa samasta asiasta. Vaikka saisiko kukaan nykypäivänä postiaan jos ei välillä kävisi eksyneitä pakettejaan kyselemässä? Tuntuu että nykyään on enemmän sääntö kun poikkeus, että postit vaan mystisesti katoaa jonnekin matkan varrelle.
Vaikka ei nyt tietysti kannattaisi etukäteen olla varma, että taas kerran se paketti on pysyvästi kadonnut. Ehkä pitäisi vaan kysyä sieltä postista, tietääkö ne missä se paketti seikkailee.
Tuosta paketin sisällöstä kirjotan sitten lisää, jos se koskaan pääsee perille saakka.3 kommenttia:

 1. Mä tässä just mietin, että mitenkäs villasukan kantapää nyt tehtiinkään. Viime kerrasta on nimittäin aikaa.. Olis kiva väsätä mm. miehekkeelle sukat ja miks ei itsellekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä löytyy varmaan vaikka minkälaista ohjetta, ainakin Novitan sivuilta löytyy sukan ohje.

   Poista
  2. No niinpä! Täytyy katsella kunhan ehdin paneutumaan asiaan paremmin. :)

   Poista