torstai 24. tammikuuta 2013

Yksi kuivanut karjalanpiirakka ja vanhoja ruispaloja

Tämä on nyt jo ennätys. Kaksi postausta päivässä.
Mutta aattelinpa nyt joutessani kirjotella tässä vähän lisää, kun on kerrankin aikaa sen verran.

Tuossa äsken kävin kaivamassa kaapeista jotain syömistä, mutta vähän heikolta näytti tuo ruokatilanne.
Enpä tiedä mitä sitten tänään syödään, kun kauppaan ei taas varmaan ehditä ja olen kyllä niin laiska että kävellen en nyt viitti lähteä kauppaan käymään.
Ehkä meillä on pakkasessa jotain mistä voisi tehdä syömäkelpoista.

Eilen herkuttelinkin kanttarellirisotolla. Ja sain syödä koko herkun ihan yksin, kun Murunenhan ei sieniä syö.
Kuvaa ei valitettavasti nyt tuosta herkusta tullut otettua.
Ja kyllä harmittaa etten illalla saanut kuvaa siitäkään kun Murunen kokkasi uunimakkaraa. Sitähän kun ei meillä useinkaan tapahdu että mies tekee ruokaa, kyllä se mua aina auttaa, silppuaa sipulin yms. mutta varsinaisesti se ei ruokaa tee. Oliskin siis ollut ihan kuvaamisen arvonen asia kun mies ihan omakätisesti kokkaili ruoan uuniin saakka. Se jopa nimesi ruokansa Lumimiehen erikoiseksi. :) Nimi taisi tulla siitä että oli just päivän ollut auraushommissa ja tyypilliseen tapaansa puolen yön jälkeen ehti syömään kotiin.
Ehkä mä saan sen huijattua kokkaus puuhiin vielä uudelleenkin niin että on kamerakin valmiina vieressä.

Kohta alkaisi MasterChef Suomikin. Se on yksi niistä hyvistä ohjelmista jotka on tässä alku vuodesta palannut telkkariin. Tykkään niin paljon kaikista ruoka-ohjelmista. Myöhemmin illalla tulee taas Iholla ja Beverly Hillsin Täydelliset naiset.
Mä en katsonut Iholla- sarjan ekaa kautta kun pari jaksoa, mutta nyt sit ajattelin kattoo että millanen toi toka kausi on ja on ollut kyllä ihan mielenkiintonen, täytyy sanoa.
Ja toi Beverly Hillsin täydelliset naiset on sit vähän sellanen juttu, että jostain syystä mun vaan on ollut pakko katsoa sitä, vaikka välillä huomaan ihmettelevinäni että onko noi ihmiset tosissaan?!

Mutta nyt taidan laittaa koneen kiinni ja odotella sitä MasterChefiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti