torstai 24. tammikuuta 2013

Kiirettä pukkaa

Kylläpä vähän onkin aikaa vierähtänyt viime postauksesta. Alku vuosi on ollut jokseenkin kiireinen, niin työssä kun vapaa-ajallakin.
Mun velihän jäi meille joululta kyläilemään ja hänet tuossa viime viikolla käytiin viemässä kotiin. Siinä sitten väkisinkin meni aika vähän muissa jutuissa, eikä paljon ehtinyt tähän blogiinkaan keskittymään.
Nyt pitäis kyllä oikeesti ottaa itteeni niskasta kiinni ja kirjottaa vähän useammin.

Veljen kotiutus reissulla tein muuten jotain mitä en ollut aikasemmin koskaan tehnytkään.
Söin nimittäin elämäni ensimmäisen Kebab-annoksen. :) Siitä piti sitten oikein kuva ottaa todisteeksi. :)


Hyväähän se oli, vaikka annos olikin niin iso että salaatin syötin Muruselle, 
kun en sitä enää millään jaksanut syödä. 

Muuta normaalista poikkeavaa ei juuri sitten olekaan tapahtunut tämän vuoden puolella. 
Niin no, ehkä sitä voi pitää normaalista poikkeavana, että uuden vuoden päivänä kun ilmat oli plussan puolella ja lumet suli katolla niin meilläpä alkoi vuotaa katto. Vettä tuli saunassa savupiipun vierestä valumalla, niin että koko lattia oli ihan likomärkä. Ja sitten sitä tuli jo takkahuoneen puolellakin, niin että piti leivinuunin päälle viritellä saavia alle, ettei joka paikka kastu. Remonttia siis tiedossa.Tuossa muutama auringonlaskukuva, joita on tullut tässä tammikuun aikana otettua, kun on tässä lähikylillä käyty ajelemassa. Nuo kuvat on kaikki otettu kännykällä, kun en koskaan älyä ottaa kunnon kameraa mukaan kun lähetään jonnekin vaan ajelemaan. Vaikka eihän tolla välttämättä oo niin väliäkään, kun noissa nykysissä kännyköissä on noi kamerat jo melkein parempia kun varsinaiset kamerat itessään. 

Nyt lähden kyllä kaivamaan kaapista jotakin syötävää, kun on melkonen nälkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti