tiistai 14. elokuuta 2012

Villasukkia aina tarvitaan

Nyt kun koko kesä oli aika viileä ja sateinen, innostuin neulomaan villasukkia vähän etuajassa. Yleensä neulon uudet sukat talveksi syys-lokakuussa, mutta nyt sain valmista jo elokuussa.
Tulee varmasti neulottua vielä muutamat muutkin sukat, ainakin unisukat ajattelin tehdä itselle, kun tahtoo yöllä aina varpaita paleltaa.
Talvella yleensä pidän villasukkia jalassa yötä päivää, koska vanhassa talossa lattiat on vetoisia ja varpaita paleltaa aina.
Tein vähän pidemmät varret kun normaalisti, ovat vähän kun säärystimet samalla, sopii kivasti legginsienkin kanssa.
Myöskin muita käsityöjuttuja varmasti tulee taas tehtyä enemmän. Kesällä harvemmin tulee tehtyä isompia neulejuttuja varsinkaan, ei kai sitä jaksa villalankoja levitellä kesä helteillä. Tosin, tänä kesänä ei ole kauheasti noita helteitä ollut, mutta muuten on kai ollut olevinaan niin paljon kaikkea tekemistä ja menemistä ettei ole sitten paljon käsitöitä jaksanut ja ehtinyt ajatella.
Kyllä sitä taas huomaa, että kauppojen lankahyllyt vetää kummasti puoleensa näin syksyn tullen. Tekisi kauheasti mieli ostaa varastot täyteen kaikkia ihania lankoja. Tällä hetkellä on tosin varastossa ennestäänkin vielä jonkin verran lankoja jotka täytyisi yrittää käyttää ennen kun ostan uusia aivan älyttömästi.

Ystäväni Aada esitteli blogissaan uutta suloista pöllö- avaimenperäänsä ja pohti että mitä mahtaa avaimenperät kertoa omistajistaan? Olisikin mielenkiintoista tietää mitä omani kertoo minusta... :)Sain tuon Lada-lätkän lahjaksi mieheltäni muutama vuosi sitten. Olen haaveillut vielä joskus omistavani samanlaisen Ladan kuin isälläni oli lapsuudessani, mutta toistaiseksi olen joutunut tyytymään pelkkään avaimenperään. :)

1 kommentti:

  1. Mä olen kans yks vilukissa! Mulla on näin syksyisin ja talvisin aina villasukat jaloissa. :) Pääsi heti, syntymäpäivänäni saadut, oranssin väriset sukat käyttöön.

    Kiva lukea juttujasi pitkästä aikaa! :) Ja kiva kun linkitit kuvaa omasta avainnipustasi! :)

    VastaaPoista