tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kesä loppuu... syksyä odotellessa.

Olen tässä vähän lomaillut täältä blogista, kaikenlaista menoa ja tekemistä ollut tässä kesän aikana, niin ei ole ehtinyt keskittymään ollenkaan kirjottamiseen. Mutta nyt, kun tämä Heinäkuukin alkaa olla lopuillaan, niin on hyvä taas aloitella kirjottaminenkin. :)

Kaikenlaista kivaa sitä on taas ehditty kesän aikana tekemään, vaikka on myös ollut vähän stressiä ja kiirettäkin monen asian kanssa. Täytyy toivoa että se kiire ja stressi vähän alkaa helpottaa näin kun syksykin alkaa olla jo täällä.
Minähän tykkään syksystä, siksi sitä jo odotankin, ja vaikka kesä on ollutkin aika viileä ja sateinen niin itseäni tuo ei edes haittaa. En osaa nauttia hiostavan kuumasta ilmasta. Menneen viikonlopun hellesääkin alkoi jo suorastaan tympiä, kun hiki valuu vaikkei mitään edes tee.

Meillä on palattu arkeen jo siinäkin, että naapurin remonttimiehet ovat palanneet töihin lomaltaan ja taas ei saa nukuttua aamu seitsemän jälkeen. Kun on vielä pakko pitää makuuhuoneen ikkuna auki, kun on niin kuuma ja tietenkin se naapurin talo on juurikin sillä samaisella puolella. Noh, onneksi näyttää pojilla olevan sen verran hyvä vauhti päällä, että eihän ne varmaan kauaa tuota remppaa enää edes tee. :)

En oikein tiedä mitä tänään pitäisi tehdä. Tässä viikon mökkeilleenä ei oikein osaa kotona tehdä taas mitään. Pitää ainakin pestä pyykkiä, ettei tarvitse koko viikkoa kulkea tässä riepumekossa ja kuluneissa legginseissä.  :) Sain sentään nyt mökillä ollessamme maalattua aidan pätkän joka odotti maalausta juhannuksesta saakka, eihän sitä päässyt maalaamaan kun aina satoi vettä. Nyt oli sitten sen pari päivää poutaa, että sain homman tehtyä.

Pihalla on sentään kukat kukkineet, vaikka sateista on ollutkin. Laitankin tähän loppuun vähän kuvia, mitä olen pihalta napsinut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti