lauantai 9. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuun päivät 7-9

Taas on muutama päivä muistikirjamaaliskuuta vierähtänyt eteen päin ja uusia sivuja on syntynyt.
7. päivän aiheena torstaina oli "Mitä teit vuosi sitten maaliskuussa?" Sitäpä pitikin hetken miettiä, mitä sitä vuosi sitten tuli oikein tehtyä. Ei edes ollut tätä blogia sillon vielä, olisi ollut helppo käydä muistelemassa mitä sitä oikein on tullut touhuttua, mutta onneks tuo kamera on kulkenut matkassa ja on tullut kuvattua menemisiä ja tekemisiä. Maaliskuulta 2012 sitten poimin sieltä tuon torkkupeittoni, jonka virkkasin nurkkiin kertyneistä langanpätkistä. Tosin tuli joitain lankakeriä ostettua ihan sitä vartenkin kun oli saatava jotain tiettyä väriä.
Perjantaina sitten 8. päivä ja piti kerätä lauseita sinä päivänä luetuista blogeista. Ei tule kovin kauheasti yleensä päivittäin blogeja luettua, mutta sitten tuollaset tekstit napsaisin tuohon juttuun. Tuo viimenen teksti tuossa sivussa ei ihan yhteen lauseeseen mahdu, mutta oli mielestäni niin hauska niin laitoin sen tuohon silti.

Tänään sitten 9. päivä ja aiheena "Lisää muistikirjaasi resepti jota haluaisit kokeilla, tai jota olet etsinyt pitkään."
Miepä sitten kaivoin Mummolta perinnöksi saamastani KEITTOTAITO -kirjasta Karjalanpiirakoiden ohjeen. Olen jo pitkään halunnut tehdä itse karjalanpiirakoita, mutta en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan. Äitiä ja Mummoa on kyllä tullut monta kertaa autettua, että jospa sieltä jotain on jäänyt päähän.
7. päivä "Mitä teit vuosi sitten maaliskuussa?"


8. päivä "Kerää viisi satunnaista lausetta tänään lukemistasi blogeista."

9. päivä "Lisää muistikirjaasi resepti, jota haluaisit kokeilla, tai jota olet etsinyt pitkään."


1 kommentti:

  1. Reseptisivu on hyvin kauniin ja harmonisen näköinen. Mukavat värit ja asettelut noissa muissakin :)

    VastaaPoista