maanantai 17. joulukuuta 2012

Viikko Jouluun

Kyllä on mennyt nopeasti tämä joulukuu. Viikon päästä availlaan jo kalenterin viimeistä luukkua. Mä en ole vielä keksinyt mitä laitan 24. päivän taskuun joulukalenteriin. Täytin meidän kalenterin Oukki Doukeilla, mutta jätin aattopäivän taskun vielä tyhjäksi, ajattelin että voisin sinne laittaa jotain muuta.

Mulla oli viime viikolla niin kiire etten ehtinyt blogia päivittää ollenkaan. Tämä vuoden loppu on meillä töissäkin aina niin kiireistä että ei enää illalla jaksa omaa konetta avata ollenkaan.
Keskiviikkona sain postin mukana ihanan herkullisen paketin. Aadan lähettämä arvonta voitto tuli perille. Paketista paljastui ihanaa piparkakun makuista suklaata. :)

Lämmin kiitos Aadalle. :)
Meillä on jo kaikki joululahjat ostettu. Muutama paketoitava on tosin vielä postin kuljetuksessa, joten ne paketoidaan kun toivottavasti tulevat tänään tai huomena perille.
Huomasin tuossa illalla paketteja tehdessäni että tänä vuonna meillä on paljon pieniä paketteja, vähän kun vahingossa paketoin jokaisen pienen lahjan erikseen omaan pakettiinsa, usein olen laittanut useamman asian samaan pakettiin niin ei ole tarvinnut tehdä niin montaa pakettia. Tänä vuonna nyt sitten kuusen alle tulee monta pikku pakettia.

Tällä viikolla onkin vielä hurjasti tehtävää. Toivottavasti saan kaikki asiat tehtyä. Pitää siivota, kaivaa pari reseptiä esille jouluruokia varten, pitäisi myöskin käydä kaatamassa joulukuusi ja koristella se. :)
Meinasin laittaa kirjahyllynkin uuteen järjestykseen vielä jouluksi. Se on päässyt melko sekaiseen kuntoon, kun ei ole vähään aikaan tullut kunnolla sitä järjesteltyä. Tavarat vaan lähinnä on tullut laiteltua sinne minne mahtuu. Nyt sitten meinasin että samalla kun pyyhkii pölyt niin voisi laittaa koko hyllyn uuteen järjestykseen.

Yritän ehtiä joulun aikaan päivitellä tännekin jotakin jouluisia asioita. Tämä viikko voi nyt kuitenkin olla sen verran kiireinen että pahemmin ei ehdi kirjoittelemaan.


Lämmintä ja glögin tuoksuista Joulun odotusta kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti