tiistai 11. syyskuuta 2012

Stressiä ja väsymystä

Olen kyllä viime aikoina ollut ihan luvattoman laiska kirjottamaan yhtään mitään.
Tuntuu että päivät vaan hupenee jonnekin.
Yleensä olen syksyllä täynnä energiaa ja intoa tehdä vaikka mitä, mutta nyt tuntuu että koko ajan on niin kiire ettei ehdi edes ajatella mitään. Töissä on ollut kaikenlaista sotkua ja aikalailla niitä selvitellessä on tämä alku syksy mennytkin. Stressiä ja väsymystä pukkaa väkisinkin päälle ja tuntuu ettei jaksa keskittyä mihinkään omiin juttuihin.

Tuossa aiemmin esittelemäni huivi valmistui muutama päivä sitten. Muuta kun ei jaksa ajatella niin neuletyöt edistyy pikavauhtia. :) Tässä muutama kuva (aika huonoja tosin) tuosta tekeleestä.
Syytän kameraani kuvien surkeudesta. :) Pokkari jostain syystä valottaa kuvat ihan pieleen ja vääristää värit todella kauheiksi. Huivin väri on oikeasti petrooli, näyttää kuvissa lähinnä haalean siniseltä. Pitäisi ymmärtää ottaa kaikki kuvat järkkärillä, mutta aina vaan ei tule sitä kaivettua esille. Tuntuu että mulla on kännykässäkin parempi kamera kun tuo pokkari. Ehkä vaan pitäisi ottaa kuvat kännykällä, niin ei tarvitsisi ärsyyntyä tuon kameran surkeudesta. Täytynee ostaa uusi pokkari, kunhan joskus rikastun.

Huivin jälkeen puikoille pääsi neuletakin vartalo osa. Hihat tuohon valmistui samaan aikaan huivin kanssa, mutta tuota vartalo osaa en päässyt alottamaan ennen kun sain tuon huivin valmiiksi koska en omista tarpeeksi puikkoja. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti