sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Shoppailun tuloksia

Eilisen surkea keli muutti suunnitelmat mökille menosta. Kun aamulla herättiin, niin vettä tuli kaatamalla ja tuuli tosi kovaa. Ei sitten tehnyt mieli lähteä mökille kastumaan ja paleltumaan.
Käytiin kuitenkin kaupungissa. Biltemasta ostettiin uusi nettikaapeli, kun vanhasta katkesi se sellanen lukkonappula eikä se pysynyt millään paikoillaan. Robinhoodista lähti matkaan uusi löylykiulu, samassa paketissa oli tosin myöskin löylykauha, saunatyyny ja tervainen saunatuoksu.
Robbarista ostin myöskin Shampoota, hiuspinnejä ja tiikeribalsamia.


Prismasta löysin kauan etsimäni matkapakkauksen tyhjiä pulloja ja purnukoita. Eipähän tarvitse enää pakata reissuun mukaan isoja shampoo ja saippua pulloja. Noihin mahtuu sopivasti mukaan tarvittavat pesuaineet ja voiteet, eikä vie paljoa tilaa laukussa.


Laukkuhan mun oli tarkotus ostaa, mutta satuin tuossa perjantai-iltana löytämään ihanan laukun nettikaupasta, mikä sitten lähtikin tilaukseen. Siitä siis lisää sitten kun olen sen saanut.3 kommenttia:

  1. Tuo tiikeribalsami on mulle ihan uus juttu, mitä se on? :)

    VastaaPoista
  2. Tiikeribalsami on kiinalaista voidetta jota käytetään mm. lihassärkyjen ja -kipujen lievitykseen, hyöteisenpuremien, kutinan ja jopa päänsäryn hoitoon. Tota laitettiin aina hyttysen puremiin kun olin pieni, niin aattelin kokeilla josko toimisi vieläkin.

    VastaaPoista
  3. Okei! Ei ole koskaan tullut kyseinen purnkukka vastaan.. Jotenkin tosi kivan näköinen purnukka ja sen verran värikäs ja muista poikkeava, että luulis tuollaisen näkevän.

    VastaaPoista